Nancy Adriaenssens geeft de fakkel door

Nancy Adriaenssens geeft de fakkel door

Mar 07 2019
Beste klant, Beste leverancier, Beste onderaannemer, Wij wensen u te informeren dat Nancy Adriaenssens, Managing Director IBIC, ervoor gekozen heeft om een andere wending aan haar professionele carrière te geven. Na 9 jaar het beste van zichzelf gegeven te hebben is zij inmiddels klaar om nieuwe horizonten te verkennen per 28 februari 2019.

Na de overname in 2006 heeft Nancy het roer in handen genomen en samen met haar team zeer mooie projecten verwezenlijkt in de steeds groeiende markt. Wij zijn Nancy ten zeerste dankbaar voor haar jarenlange inzet en wensen haar dan ook veel succes met haar nieuwe toekomstplannen.

Nancy geeft vanaf 1 maart 2019 de fakkel graag door aan Dave Martens. In dienst sinds 2012, is Dave intussen doorgegroeid tot Project Director waarbij hij altijd nauw samengewerkt heeft met Nancy. Zo heeft hij IBIC op verschillende gebieden beter leren kennen.

Wij zijn ervan overtuigd dat Dave klaar is om deze uitdaging aan te gaan. We hebben het volste vertrouwen in de nieuwe plannen: overschakelen naar een nieuw ERP systeem en de verhuis naar de nieuwbouw.

Wij bedanken u graag voor de fijne samenwerking en het vertrouwen dat u in IBIC stelt. Voor verdere vragen kunt u steeds contact opnemen met Managing Director Dave Martens en zijn team. Wij wensen Dave alvast veel succes toe met de verdere ontwikkeling van IBIC.