Missie & visie

  "The future is not something we enter, it's something we create." – Leonard I. Sweet

De toekomst is niet iets dat we ondergaan, het is iets dat wij zelf creëren.
Wij hebben de toekomst zelf in handen. 

Beleidsmakers hebben de kracht van het geschreven woord. Architecten ontwerpen de toekomst.
Projectontwikkelaars bedenken een sterk idee & aannemers zorgen voor de uitvoering ervan. 

Samen kunnen we het echt waarmaken.

 Merkwaarden

  • Customer service

  • Stabiel en betrouwbaar

  • Betrokken en flexibel

  • Duurzaam en innfovatief

Voor een totale groenbeleving op een hoger niveau

Onze missie: "Taking green to a higher level" - een totale groenbeleving op niveau. IBIC brengt als expert groen op het dak, maar doet veel meer dan dat. Als totaalpartner zorgt IBIC voor een groene totaalbeleving. Stap voor stap naar een groene maar zeer functionele stad: waar we de ruimte efficiënt gebruiken door functies als wonen, werken, parkeren, vrije tijd op een duurzame manier te  combineren.

Groendaken

  • als reactie op de concrete jungle
  • als boost voor de biodiversiteit
  • als natuurlijke waterbuffer
  • als oplossing voor het plaatstekort, parkeerproblematiek & drukte in de stad

IBIC legt vandaag de leefbare stad van morgen aan. In combinatie met technische expertise, klantgerichte communicatie en een grote liefde voor groendaken zorgt IBIC voor projecten op maat van uw wensen. Van begin tot einde staat de groendakspecialist u persoonlijk bij met advies van ontwerp en plaatsing tot onderhoud.

Als eerste in België kan u met behulp van 3D-ontwerpen uw nieuwe daktuin bewonderen. Niet alleen krijgt u een realistische kijk op uw toekomstig project, ook het compleet lastenboek en kosten voor onderhoud zijn hierbij inbegrepen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kan u uiteindelijk genieten van een vlekkeloze totaalservice.

Benieuwd wat IBIC’s totaalconcept inhoudt? Ontdek het hier.  

 

Groendaken voor een prachtige toekomst

Waarom onze liefde voor groendaken zo groot is? Wij dragen bij aan een groene omgeving en garanderen een betere toekomst voor u én het milieu. Niet alleen zijn groendaken een streling voor het oog, de economische en ecologische voordelen reiken heel ver. 

Als dochterbedrijf van SOPREMA – expert in waterdichting en isolatie, kan u ook rekenen op eenzelfde verzekerde garantie. IBIC denkt met u mee, staat voor 100% voor u klaar en biedt een verbluffend eindresultaat.