Feuille IBIC
Logo IBIC

Een IBIC daktuin brengt groen naar
een hoger niveau, voor een unieke totaalbeleving

IBIC brengt leven in de stad. Groene oases op hoog niveau vergroten de biodiversiteit, de attractiviteit en de reële waarde van jouw project. Daktuinen en dakterrassen zijn slimme investeringen: esthetisch, ecologisch én betaalbaar.

IBIC zorgt voor een totaaloplossing, van inspiratie tot realisatie. Onze expertise bezegelen we met een garantie die je nergens elders vindt.

Voor advies, klik hier. Let's meet!
Tel. +32 (0)3 843 39 66

Design

Design

Ontwerp

Haal je droomtuin voor de geest, en wij laten je er in wandelen. Tot in de kleinste details tekent IBIC je daktuin of dakterras uit. Met de nieuwste technieken toveren we ons ontwerp tot leven.

Realize

Realize

Uitvoering

Daktuinen en dakterrassen zijn ook technische hoogstandjes. IBIC berekent nauwkeurig de draagkracht, tekent de ideale constructie uit en zorgt voor een vakkundige plaatsing. Voor elk dak putten we uit meer dan 20 jaar ervaring.

Care

Care

Onderhoud

Relax en geniet volop van de natuurlijke rust. Kies het type daktuin dat past bij je levensstijl. Wie groene vingers heeft, kan zich naar hartenlust uitleven. Wie op ons rekent, heeft ook altijd een tuin die er piekfijn uitziet.

Het laatste nieuws

Zomersluiting 2020

IBIC gaat binnenkort in zomermodus. Lees hier onze sluitingsdagen.

IBIC maakt van biodiversiteit prioriteit, en tovert groendaken om tot zoemdaken

Kleiner bouwen: het is een echte trend. Daarom doen we er alles aan om het maximale uit het bewoonbare oppervlak te h...

Contact